Kişisel Verilerin Korunması Aydınlatma Metni

Bu aydınlatma metni ile, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) ve ilgili mevzuat uyarınca, ABS Yapı Elemanları San.Tic. Ltd. Şti. olarak, kişisel verilerinizin işlenmesi ve korunması ile ilgili aldığımız tedbirler, süreçler ve sahip olduğunuz haklar konusunda, sizlerin bilgilendirilmesi hedeflenmektedir.

Bu kapsamda, şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden ilgili kişilerin faydalandırılması, iş ilişkisi içinde olduğumuz müşteri, tedarikçi ve diğer kişi ve kurumların teknik, ticari ve hukuki iş güvenliğinin temini, şirketimizce sunulan ürün ve hizmetlerin, kişilerin beğeni, alışkanlık ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek ilgililere önerilmesi ve tanıtılması ve KVKK’nun 5. Ve 6.maddelerinde belirtilen diğer kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde işlenmesi amacıyla, tüm teknik ve idari tedbirleri almak suretiyle kişisel verileriniz; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, ülkemizin taraf olduğu uluslararası sözleşmeler ve KVKK başta olmak üzere, kişisel verilerin korunması ile ilgili tüm mevzuatın öngördüğü sınırlar çerçevesinde, KVKK’nun 4.maddesinde yer alan ilkelere uygun olarak işlenmektedir.

Şirketimize ait web sitesini kullanan/erişen ziyaretçiler/kullanıcıların, bu kullanım/erişim sırasında paylaşacakları ve şirketimiz tarafından işlenebilecek bilgiler, aşağıdakilerle sınırlı olmamak kaydıyla, özellikle şunlardır : 1.İletişim Formu aracılığıyla paylaşılacak bilgiler (Adı – Soyadı, E-mail adresi, Özgeçmişi), 2. Mesaj içeriğinde paylaşacakları talep/şikayet bilgileri ve mesajın konusu, 3. Hizmet alınan internet sitelerinin (Google Analytics, Google Search Console, Facebook Pixel, Hotjar, Addthis, Google Tag Manager, Zoho CRM) çerez kullanımı vasıtasıyla topladığı ve şirketimizle paylaştığı veriler.

Şirketimiz, doğrudan web sitemiz aracılığıyla çerez kullanarak bir veri işleme süreci gerçekleştirmemekle birlikte, hizmet aldığımız internet siteleri aracılığıyla çerez kullanımı yapılarak bir veri toplama işlemi gerçekleştirebilmektedir.

1.Google Analytics

Kullanıcı/Ziyaretçilerin sayıları, demografik özellikleri (ülke, şehir, cinsiyet, ilgi alanları, yaş aralığı v.b.) kullandıkları cihaz, sistem bilgisi, IP adresi, Kullanıcı/Ziyaretçilerin web sitemizde hangi sayfaları kullandıkları bilgisini sağlamaktadır. Google Analytics Hizmet ve Koşullar sayfası : https://www.google.com/analytics/terms/tr.html

2.Google Search Console

Kullanıcı/Ziyaretçilerin Google arama motorundan hangi sorguları yazarak şirketimiz web sitesine ulaştıkları bilgisini paylaşmaktadır. Google Ürünleri ile ilgili olarak Google’ın şirketimize verdiği/sağladığı hizmet için gizlilik bildirimi ile ilgili bilgilerin yer aldığı url:https://support.google.com/analytics/answer/7105316?hl=tr

3.Facebook Pixel

Web sitemize giren kullanıcıların, dolaştıkları sayfaların bilgisini Facebook ile paylaşıyoruz ve bu bilgileri Facebook ve Instagram üzerinden reklam verirken kullanıyoruz. Basit bir anlatımla web sitemize giren kişilerin Facebook ve Instagram sayfalarında bizim reklamlarımızın gösterilmesi için Facebook a giren kişilerin bilgileri gönderiliyor. Facebook’un bize sağladığı hizmetler ile ilgili genel bilgilerin yer aldığı sayfa : https://tr-tr.facebook.com/help/562973647153813?helpref=faq_content Sitemizi kullanan kişilere reklam vermemizi sağlayan Facebook kullanıcılarının reklam tercihleri hakkında bilgi sahibi olabileceği ve bu tercihleri belirleyebileceği url : https://tr-tr.facebook.com/help/247395082112892

4. Bülten aboneliği için paylaşılacak bilgiler (mail adresi): Bültene abone olan kullanıcılara hizmet alınan internet sitesi aracılığıyla mailing yapılmaktadır.

Kişisel verileriniz, müşterilere yönelik kampanyaların oluşturulması, çapraz satış yapılması, hedef kitle belirlenmesi, müşteri hareketlerinin takip edilerek kullanıcı deneyimini arttırıcı faaliyetlerin yürütülmesi, internet sitemizin ve mobil uygulamaların geliştirilmesi, pazarlama, analiz ve şirket içi raporlama faaliyetlerinin yürütülmesi, pazar araştırmaları, müşteri memnuniyet analizi işlemleri kapsamında, temel hak ve özgürlüklerinize zarar vermemek kaydıyla işlenebilecektir.

Kişisel verileriniz;
• Olası bir yargı sürecinde savunma hakkımızı kullanabilmemiz,
• Tarafınızca yetki verilmiş olan vekil ve temsilcilerinize; hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirebilmemiz,
• Düzenleyici ve denetleyici kurumlar ile mahkeme ve icra müdürlükleri gibi sair resmî kurumlar ve kişisel verilerinizi talep etmeye yetkili olan diğer kamu kurum veya kuruluşlarına; hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirebilmemiz,

• Müşterilerin şikayetlerinin çözümlenmesi, müşteri taleplerinin karşılanması ve müşteri ile iletişimin sağlanması amaçlarıyla müşterinin bulunduğu lokasyondaki hizmet almakta olduğumuz servislerimize, alt yüklenicilerimize bildirebilmemiz,

• Yurt içinde ve gerekli güvenlik önlemlerinin alınması kaydıyla yurt dışında, Şirket faaliyetlerinin yürütülmesi, veri sahipleri ile müşterilerimiz arasındaki iş ilişkisinin sağlanması ve/veya bu amaçla görüşmeler yapılması, hizmetler, fırsat ve olanaklar sunulması ve hizmet kalitesinin artırılması amacıyla; grup şirketlerimiz, iş ortaklarımız, iş bağlantılarımız, bayilerimiz, kullandığımız bilişim teknolojileri gereği, yurt içinde ya da yurtdışında bulunan sunucular ve bu sunucu desteğini veren firmalar ile fiziksel server ve/veya bulut hizmeti aldığımız yurt içi/yurt dışı kişi ve kurumlar, ABS Yapı Elemanları San. Tic. Ltd. Şti. adına veri işleyen, müşteri memnuniyeti ölçümleme, profilleme desteği veren, satış ve pazarlama alanında kişisel verilerin işlenmesi gereken konularda destek veren firmalar, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz ve hizmet sunduğumuz müşteriler, tedarikçiler, denetim şirketleri ile,

• Hizmet aldığımız iş ortaklarımız, ifa yardımcılarımıza hizmetlerimizin geliştirilebilmesi, altyapı ve güvenlik süreçlerinin geliştirilebilmesi, amaçları ile

KVKK’nun 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabilecektir. Verileriniz ilgisiz 3.kişilerle paylaşılmamaktadır.

HAKLARINIZ

KVKK’nın 11. maddesi gereği bize şahsen, kimliğinizi ispat etmeniz kaydıyla, kişisel verileriniz ile ilgili;

  • Hakkınızda kişisel veri işleyip işlemediğimizi öğrenebilir, eğer işliyorsak veya işlemişsek, buna ilişkin bilgi talep edebilirsiniz.
  • Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığı öğrenebilirsiniz.
  • Kişisel verilerinizin yurt içi veya yurt dışına aktarılıp aktarılmadığını ve kimlere aktarıldığını öğrenebilirsiniz.
  • Yanlış ve eksik kişisel verilerinizin düzeltilmesini ve bu verilerin aktarıldığı veya aktarılmış olabileceği alıcıların bilgilendirilmesini talep edebilirsiniz.
  • Kişisel verilerinizin KVKK madde 7’de öngörülen şartlar çerçevesinde imha edilmesini (silinmesini, yok edilmesini veya anonim hale getirilmesini) talep edebilirsiniz. Ancak imha talebinizi değerlendirerek hangi yöntemin uygun olduğu somut olayın koşullarına göre tarafımızca değerlendirilecektir. Bu bağlamda seçtiğimiz imha yöntemini neden seçtiğimiz ile ilgili bizden her zaman bilgi talep edebilirsiniz.
  • Kişisel verilerinizin aktarıldığı veya aktarılabileceği üçüncü kişilerin söz konusu imha talebiniz ile ilgili bilgilendirilmesini talep edebilirsiniz.
  • Münhasıran bir otomatik sistem kullanılarak oluşturulmuş kişisel veri analizinizin sonuçlarına bu sonuçlar çıkarlarınıza aykırıysa itiraz edebilirsiniz.
  • Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde zararın giderilmesini talep edebilirsiniz.

Başvurunuzda yer alan talepleriniz, talebin niteliğine göre en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır. Ancak, işlemin Şirket için ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’de belirlenen tarifedeki ücret alınabilir.

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU UYARINCA TALEPTE BULUNMA YÖNTEMİ

KVK Kanunu’nun 13. maddesinin 1. fıkrası gereğince, yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmakla ilgili talebinizi Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nun belirlediği/belirleyeceği yöntem (ler) le Şirketimize iletebilirsiniz. 6698 Sayılı Kanun md. 11’de yer alan bu haklarınızı kullanmak için bizimle her zaman tarafımıza e-posta göndererek irtibata geçebilirsiniz. Kişisel verileriniz ile ilgili konularda sadece www.abskorkalip.com.tr adresinin kullanılması gerekmektedir. Kişisel verilere ilişkin haklar yalnızca kişilerin kendilerine ait veriler hakkında kullanılabilecektir. Kimliğinizi tespit edici resmî belgeler eklenmeyen formlar dikkate alınmayacaktır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

ABS Yapı Elemanları San.  Tic. Ltd. Şti.

Mersis No: 0002053938900010

WEB Sayfası: www.absyapi.com.tr

E-Mail: [email protected]

Adres: Aydınevler Mah. Sanayi Cad. No:3 Küçükyalı / Maltepe – İstanbul

Scroll Up