Konut Projesi, Azur Group
Mart 5, 2020
Ankara Kazan Uzay ve Havacılık O.S.B., GMF Grup
Haziran 1, 2020
Hepsini göster

Nidapark İstinye, Tahincioğlu Gayrimenkul

Nidapark İstinye Villaları projesi, İstanbul’un Avrupa yakasındaki en prestijli projelerinden biri olup, bu projenin İstanbul Boğazı’nda kendisine ait bir marinası bile bulunuyor. Proje sloganı ise ‘Lükste Sınır Tanımayan Proje’.

Yatırımcılar, hem çevresel açıdan sürdürülebilir ve uzun ömürlü yapı malzemeleri arayışındaydılar hem de İstanbul’un deprem riski nedeniyle yapıyı mümkün olduğunca hafifletmeye çalışıyorlardı.

350 m²’lik bir alanda, mevcut yapısal döşemeden 80 cm daha yüksek ikinci bir döşeme oluşturmak için hafif bir dolgu malzemesine ihtiyaç duyuldu. Bu yeni döşeme otopark olarak kullanılacaktı.

Eski müşterimiz Tahincioğlu Gayrimenkul, bu hafif dolgu çözümü için bizimle iletişime geçti. ABS Plus 70 cm hafif dolgu kör kalıpları Nidapark İstinye projesi için en uygun çözümdü. Çözümümüz, ABS Plus kubbeleri altında %95 oranında bir boşluk oluşturduğu için en hafif dolgu olarak tercih edildi. Ayrıca, çözümümüz sadece beton tüketimini azaltmakla kalmadı, aynı zamanda kubbeler altında elde edilen bu boşluk, mekanik, elektrik ve tesisat geçişleri için de kullanıldı.

Projeye ait tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir